Hulp nodig?

Bezoek de FooSales Helpcentrum en de veelgestelde vragen doorbladeren voordat u een supportticket aanmeldt voor de snelst mogelijke oplossing.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u slechts één ticket per vraag in te dienen. Dubbele tickets en/of tickets over hetzelfde probleem die vanaf meerdere e-mailadressen worden verzonden, vertragen onze responstijden, die gewoonlijk binnen 24 uur na ontvangst zijn (maandag - vrijdag met uitzondering van bepaalde feestdagen).

Als u problemen ondervindt bij het verzenden van dit formulier, stuur dan een e-mail naar ondersteuning[at]foosales.com

Uw gegevens

Details zoekopdracht

Belangrijk: Indien nodig niet Stuur ons direct de website- of FTP-inloggegevens voor je productie- of staging-website. We vragen je liever een service te gebruiken zoals Eenmalig geheim en stuur ons in plaats daarvan de geheime link en wachtwoordzin. We raden je sterk aan om een staging-kopie van je website te maken en ons deze gegevens te sturen in plaats van je live productiegegevens, omdat we mogelijk instellingen moeten wijzigen, plug-ins moeten uitschakelen, plug-ins moeten bijwerken en de debug-modus op je website moeten inschakelen om de oorzaak van het probleem vast te stellen.

Screenshot/Screencast (optioneel)

Upload een schermafbeelding of video screencast naar Bestandenbak, JustPaste.it, WeTransfer of een andere dienst voor het delen van bestanden naar keuze en plak de volledige bestands-URL hieronder (inclusief 'http://' of 'https://')

App en plugin details

Statusrapport website *

Zoek dit op: Uw WP-website > Dashboard > WooCommerce > Status > Statusrapport opvragen
    Bezoek onze Helpcentrum voor gedetailleerde instructies voor het verkrijgen van uw website statusrapport

Array

De verificatieperiode van de reCAPTCHA is verstreken. Laad de pagina opnieuw.