1. Onderwerpen
  2. Klanten

Klanten

Klanten die worden weergegeven of gemaakt binnen de FooSales apps worden opgeslagen als WooCommerce klanten in de database van uw website. Klanten kunnen worden gemaakt en bekeken vanuit de FooSales apps en binnen uw WooCommerce winkel admin gebied.

WooCommerce klanten zijn in wezen WordPress gebruikers die de 'klant' gebruikersrol hebben. Als je nieuw bent bij WordPress, kun je meer leren over WordPress gebruikers.

De web app en tablet apps delen dezelfde interface voor consistentie doeleinden en alle FooSales apps kunt u aanmaken / bewerken klanten en koppelen een klant om nieuwe orders.

Nieuwe klanten creëren #

Ga naar Menu > Klanten om de sectie klantenbeheer te bekijken.

U kunt nieuwe klanten vanuit de FooSales apps. De gebruiker wordt dan opgeslagen als een WooCommerce klant binnen uw site. De voornaam, achternaam en e-mailadres zijn verplichte velden en het factuuradres en afleveradres kan worden ingevoerd als dat nodig is. Houd er rekening mee dat de belastingtarieven die worden toegepast op een bestelling zijn gebaseerd op het land en de staat van de gebruiker. Als u niets invult, worden de standaardbelastingtarieven toegepast.

Om een nieuwe klant aan te maken, selecteert u Nieuwe klant aanmaken en vul de benodigde velden in en selecteer de Maak knop. U kunt ook Bewerk de gegevens van een klant door de klant te selecteren in de zijbalk en de nodige wijzigingen aan te brengen voordat u op de knop Update knop.

Klanten bekijken

Bestellingen van klanten #

Klanten kunnen tijdens het afronden van een bestelling worden aangemaakt. Zorg ervoor dat je het juiste land en de juiste staat opgeeft, zodat het juiste belastingtarief wordt toegepast. Je kunt ook afrekenen met de standaard gastklant.

Nieuwe klant aanmaken

Wanneer u de Bestellingenkun je de klant bekijken die aan de bestelling is gekoppeld. Om het profiel van de klant te bekijken, klikt/tikt u gewoon op de klant die op het scherm wordt weergegeven.

Scherm met bestelgegevens van Foosales

Je kunt naar een klant zoeken wanneer een klant selecteren tijdens het verwerken van een bestelling of via de Klanten sectie.

Tags , , , , ,