1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Mijn account
  6. /

Je plan annuleren

Ga naar FooSales.com > Mijn account > Plannen en om je plan te bekijken.

Het scherm Plan bekijken toont informatie over je plan en ook Annuleren knop. Selecteer de Annuleren knop en vul het annuleringsaanvraagformulier in om je FooSales-abonnement op te zeggen.

Schermopname 2021 01 26 Om 2.54.09 Pm 1

Als je je account wilt annuleren tijdens je gratis proefperiode en je hebt geen prijsplandan is er geen actie nodig. Je toegang stopt aan het einde van je proefperiode en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Tags ,