REST API

Waarom krijg ik een netwerkfout wanneer ik verbinding probeer te maken met mijn winkel?

Als u een netwerkfout krijgt bij het verbinden met uw winkel, kan er een serverconfiguratie zijn die voorkomt dat het verzoek wordt verzonden of mogelijk een andere fout die is opgetreden in uw WordPress back-end. Om te controleren of er een WordPress fout was waardoor de verbinding mislukte, kun je je WordPress admin dashboard openen [...]

Waarom krijg ik een netwerkfout wanneer ik verbinding probeer te maken met mijn winkel? Read More "

Waarom krijg ik een netwerkfout bij het plaatsen van een bestelling?

Als u in staat bent om verbinding te maken met uw winkel, maar een netwerkfout krijgt bij het indienen van een bestelling, kan er een serverconfiguratie zijn die voorkomt dat het verzoek wordt verzonden of mogelijk een andere fout die is opgetreden in uw WordPress back-end. Om te controleren of de verbinding is mislukt door een WordPress-fout, kun je het volgende doen

Waarom krijg ik een netwerkfout bij het plaatsen van een bestelling? Read More "

Ik krijg geen toegang tot FooSales door een XML-RPC bestandstoegangsfout?

De FooSales iPad en Android tablet apps verbinding te maken met uw winkel met behulp van de FooSales REST API (primaire) of WordPress XML-RPC (secundaire). REST API is de verbinding methode de voorkeur omdat het over het algemeen stabieler en veiliger dan XML-RPC. Als de REST API niet toegankelijk is, zal de app proberen om verbinding te maken met behulp van XML-RPC als fallback. FooSales gebruikt

Ik krijg geen toegang tot FooSales door een XML-RPC bestandstoegangsfout? Read More "

FooSales Web applicatie

Inloggen op de FooSales web app: https://web.foosales.com De FooSales web app is een cross-platform browser-gebaseerde applicatie die functioneert op een vergelijkbare manier als de FooSales tablet apps. De web-app maakt verbinding met uw winkel veilig met behulp van de FooSales REST API. De FooSales web-app draait in de meeste moderne webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, [...]

FooSales Web applicatie Read More "