1. Onderwerpen
  2. Ondersteunde hardware

Ondersteunde hardware

Bezoek de Hardware pagina om alle momenteel ondersteunde apparaten te zien

Draadloze desktopprinters #

Facturen kunnen worden afgedrukt met elke AirPrint (iPad en webapp die op macOS draait) of draadloze printer (Android en webapp). Bezoek de Hardware pagina voor een lijst met printers die we aanbevelen en die compatibel zijn met AirPrint en draadloos.

Gecombineerde bonprinter en kassalade #

De FooSales tablet apps bieden ingebouwde ondersteuning voor de ultra slanke Star mPOP™ gecombineerde Bluetooth POS bonprinter en kassalade apparaat (verkrijgbaar in zwart of wit). De mPOP heeft een ingebouwde bonnenprinter die afdrukt op standaard thermische papierrollen van 2 1/4″ x 50′ en een geïntegreerde kassalade. Het werkt ook met de optionele mPOP Handheld USB 1D-streepjescodescanner die als onderdeel van een bundel of afzonderlijk kan worden aangeschaft.

Barcodescanners #

Scan elke compatibele barcode met de ingebouwde camera van de tablet (alleen tablet apps) of koppel een Bluetooth- of USB-scanner (alleen web app) en FooSales identificeert onmiddellijk een product of productvariant met een overeenkomende product ID/SKU. Bezoek de pagina Hardware voor een lijst met barcodescanners die we aanbevelen.

Thermische printers #

De FooSales tablet apps en web app ondersteunen het automatisch afdrukken van bonnen op een aantal populaire thermische bonnenprinters. Bezoek de Hardware pagina om de huidige lijst te zien van thermische ontvangstbewijsprinters die worden ondersteund.

Thermische printerinstellingen #

Volg deze stappen bij het configureren en afdrukken van uw ontvangstbewijzen met FooSales via een thermische printer:

• Kies uw bonprinter
  • Afdrukken alle pagina's
  • Selecteer staande lay-out
  • Kies de breedte van uw kassabonpapier
  • De papierlengte kan de langste optie zijn, omdat de printer doorgaat met afdrukken totdat de onderkant van de bon is bereikt en dan automatisch het papier afsnijdt.
  • Stel het aantal pagina's per vel op '1'
  • Headers uitschakelen en voetteksten
    • Google Chrome - met marge ingesteld op standaard het selectievakje wordt weergegeven
    • Mozilla Firefox - Stel de koptekst- en voettekstopties in op "leeg
    • Apple Safari - Verwijder het vinkje van de Selectievakje kop- en voettekst
  • Marges moet worden ingesteld op geen
  • Schaal moet worden ingesteld op standaard of 100%
Tags , , , , , , ,