1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooSales gebruiken
  6. /

Kan ik kiezen welke producten worden weergegeven in FooSales?

Alle "gepubliceerde", "toekomstige" en "concept" producten in uw WooCommerce winkel zal worden weergegeven in FooSales standaard.
Opmerking: Producten met de status "concept" zullen alleen weergeven in FooSales en niet in je online winkel.

FooSales geeft je ook de mogelijkheid om te beperken welke producten worden weergegeven op basis van categorieën die u kunt selecteren in de FooSales plugin. Dit betekent dat u kunt producten toewijzen aan categorieën die u alleen wilt laten zien in FooSales en verborgen blijven in uw online winkel, of andersom.

De Producten weergeven instelling kan worden gevonden in de FooSales Instellingen (FooSales > Instellingen) in uw WordPress Beheersgebied

Fs producten om weer te geven