1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Pre-Sales
  6. /

Krijg ik toegang tot FooSales op alle ondersteunde platforms of zijn er verborgen kosten?

Een actieve FooSales plan geeft je toegang tot FooSales op alle platforms voor hetzelfde bedrag (iPad, Android-tablet en web). De optionele Square Toevoeging betalingen en Stripe Toevoeging betalingen zijn vereist voor de betalingsintegraties die samen met een plan kunnen worden gekocht of afzonderlijk als je ze in de toekomst wilt toevoegen.

Bekijk onze Prijzen pagina voor alle huidige plannen en prijzen.