1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Fouten
  6. /

Ik heb problemen met het scannen van barcodes

Bezoek de Barcodes pagina om meer te weten te komen over hoe barcodes werken in FooSales

Hier zijn een paar mogelijke oplossingen als je problemen hebt met het scannen van barcodes in FooSales:

1. Koppel de FooSales app met een handheld barcodescanner vergelijkbaar met die in onze hardwarepagina omdat ze over het algemeen kleinere barcodes nauwkeuriger kunnen scannen dankzij betere optiek.
  2. Als je gewone 1D streepjescodes op je producten, probeer dan QR-codes of een ander type van 2D streepjescode omdat deze over het algemeen minder scanfouten produceren en kleiner kunnen worden afgedrukt zonder negatieve effecten.
  3. De streepjescodes afdrukken groter en aan de hoogst mogelijke resolutie. Gebruik een gespecialiseerde barcode labelprinter voor de beste resultaten.
  4. Zorg ervoor dat er voldoende licht en contrast bij het scannen van barcodes en probeer voorkom scannen in omgevingen met weinig licht.
  5. Sommige barcodescanners hebben twee modi, bijvoorbeeld de SocketScan Barcode Scanner van SocketMobile. Zorg er in dat geval voor dat de "toetsenbordmodus is geselecteerd in plaats van de "app" modus.

Bezoek de Hardware pagina om alle momenteel ondersteunde apparaten te zien

Tags , , , , , , , ,