1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Setup
  6. /

Hoe toon of verberg ik bepaalde producten of variaties in de POS?

Je kunt aangeven of je een bepaald product wilt tonen of verbergen in de POS door het product te bewerken in de WooCommerce backend en te klikken op de knop Tabblad Instellingen POS. Het product wordt standaard weergegeven in de POS, tenzij je specifiek de instelling "Toon dit product in de POS" uitschakelt, waardoor het product niet wordt weergegeven in de POS.

Historische bestellingen die het product bevatten, kunnen nog steeds worden bekeken, maar het product kan niet worden toegevoegd aan de winkelwagen voor nieuwe bestellingen.

Positie-instellingen tonen in Pos

Als je een variabel product hebt en meer gedetailleerde controle wilt over welke variaties worden weergegeven in de POS, kun je dit regelen voor elke variatie door het openen van de Tabblad Variaties en het uitklappen van elke variatie. Net als bij het tonen van een product in de POS, wordt de variatie standaard getoond, tenzij het selectievakje specifiek is uitgeschakeld. Merk op dat deze instelling de Ingeschakeld selectievakje voor de POS. Hiermee kunt u verbergen bepaalde variaties van uw online winkel, maar hebben ze zichtbaar in de POS apps alleen.

Tonen Verbergen Variatie