1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooSales gebruiken
  6. /

Waarom is FooSales vastgelopen op "Betalingsverwerking" of "Wachten om te koppelen" bij gebruik van de Square Terminal?

Bij het koppelen of verwerken van een betaling of terugbetaling met behulp van een Square Terminal apparaat, Square stuurt updates naar FooSales via de Webhook-abonnement die u hebt gemaakt toen u de Square Integratie van terminals. Als FooSales vastloopt in afwachting van het koppelen van het apparaat of het verwerken van een betaling of restitutie, kan het zijn dat de Webhook-abonnement is niet langer ingeschakeld in uw Square Developer dashboard.

Om ervoor te zorgen dat de Webhook-abonnement is ingeschakeld, logt u in op uw Square dashboard voor ontwikkelaars en open de app die je hebt gemaakt om te integreren met FooSales. Klik op de Webhook menuoptie om de submenuopties weer te geven en selecteer vervolgens "Abonnementen". U ziet de Webhook-abonnementen samen met het webhookabonnement dat je hebt gemaakt voor FooSales. Als je op het webhookabonnement klikt, worden de details geopend in een paneel aan de rechterkant van het scherm. Hier zie je of het webhook-abonnement momenteel is ingeschakeld of uitgeschakeld.

Square Webhook uitgeschakeld

Om het webhook abonnement in te schakelen, klik op de "Meer" knop rechtsonder in het paneel en selecteer vervolgens "Enable endpoint". Je webhook abonnement zal nu laten zien dat het is ingeschakeld en FooSales zou weer normaal moeten functioneren.

Square Webhook ingeschakeld

Tags , , , , , , , , , ,