1. Veelgestelde vragen...
  2. FooSales gebruiken
  3. Waarom kan ik geen ontvangstbewijzen afdrukken op mijn Bluetooth thermische printer?

Waarom kan ik geen ontvangstbewijzen afdrukken op mijn Bluetooth thermische printer?

Als je een bon probeert af te drukken met een Bluetooth thermische printer (zoals de Star Micronics TSP650II) op een iPad, kan het gebeuren dat de printer verbonden is met de FooSales app via de Bluetooth instellingen van de iPad, maar dat de FooSales app alleen het AirPrint dialoogvenster opent in plaats van de bon direct af te drukken. De reden hiervoor is waarschijnlijk te wijten aan de printer Auto verbinding modus is uitgeschakeld.

Om te controleren of Auto verbinding is in- of uitgeschakeld, draait u de printer uit en dan terwijl je de Voer knop op de printer, draai deze op opnieuw. De printer genereert een afdruk van alle printerinstellingen.

Star Printerinstellingen

Als Auto verbinding is uitgeschakeld, kunt u de instelling inschakelen door een van de volgende dingen te doen:

• Downloaden Star Hulpprogramma voor instellingen van de Apple App Store
  • Gebruik een paperclip of speld om de resetknop van de printer ongeveer 5 seconden in te drukken totdat de printer wordt gereset.

U kunt dezelfde stappen volgen als hierboven vermeld om te controleren of Auto verbinding is nu ingeschakeld. Mogelijk moet de printer opnieuw worden verbonden met de iPad in de Bluetooth printerinstellingen van de iPad. Hierna zou je bonnetjes moeten kunnen printen in de FooSales app.